Boekstanders en ipadstanders info

Een overzicht van alle boek- ipadstanders die op dit moment beschikbaar zijn vindt u onder de knop Boek/ipad.

De boek/ipadstanders zijn praktisch in gebruik. Je zet ze makkelijk op tafel of op schoot. Ze zijn niet alleen geschikt voor ipad of boek, maar ook voor losse papieren. En als er niks op staat zijn de standers gewoon mooi om te zien.

Commentaar van gebruikers

“Wat een ontdekking, deze iPad standaard! Het leek in eerste instantie wel jammer dat ie niet klein, licht en opvouwbaar was, maar ik kon het mooie hout niet weerstaan… dus dan maar alleen voor gebruik thuis op de keukentafel. En wat blijkt, deze standaard is geweldig als je wilt lezen met de iPad op schoot. Geen gedoe meer met kussentjes eronder of pijn in de nek, deze lessenaar lost het allemaal op.”

“Voor boeken heeft het plankje een goed formaat. Door het gewicht wat vooral in het grondvlak zit ligt hij goed stabiel op schoot en bank. Voor mijn iPad is het ideaal om er mee te typen en te lezen. Door de gleuf in de onderrand ligt hij goed vast en schuift en wiebelt hij niet. Mijn eerdere iPad-onderstel gebruik ik niet meer om er mee te werken.”

Niet alle standers hebben zo’n gleuf.

Staande lezen

Meer staan en minder zitten is de trend. Staande lezen gaat uitstekend als je een kleine stander combineert met de hoge lessenaar die ook op deze site staat.

Prijzen

 

De standers van multiplex kosten € 25,= incl. btw.
De kleine standers van massief hout zijn er vanaf € 45,= incl. btw.
De grotere standers zijn er vanaf €75,= incl. btw.